CAD/CAM MODELS

Hva er en CAD/CAM model?

For å lage en proteshylse eller en ortose trenger du et positiv eller en model. Ortopediingeniøren skanner pasienten, modellerer digitalt och vi på Bahr Innovation printer det ut. Hvis ortopediingeniøren trenger hjelp med modellering gjør vi det selvfølgelig for dem. Modellen blir levert etter noen få dager og ortopedteknikern kan starte sitt arbeid direkte da modellen ikke trenger noe etterarbeid.

Positivet er laget av FMD 3d-print teknologi som tåler all slags laminering fra karbonfiber og plast til materialer som lær, silikon og metall. Teknikeren kan enkelt stifte og feste materiale til modellen. Modellen er lett og overflaten har en veldig glatt finish. I tillegg er det mer miljøvennlig å jobbe med CAD/CAM-modeller sammenlignet med skummodeller fra fresing.


3D print Model

A selection of production models

nb_NO